Over mij

Wie ben ik?

Mijn geboortedorpje is Beek bij Nijmegen waar ik mijn jeugd heb doorgebracht en fietsend en wandelend de omgeving afstruinde. Ik ben trots op het mooie dorpje liggend tussen de “oudste stad van Nederland” en Duitsland. Mijn enthousiasme over de schitterende omgeving vol natuur en cultuur in en rondom de “Heerlijkheid Beek” wil ik hiermee aan u overbrengen. Daarom is met heel veel zorg de gratis WANDELROUTES rondom Beek samengesteld.
Het is de moeite waard om langer dan één dag in de omgeving van Beek bij Nijmegen te verblijven. Vandaar dat bij de site WANDELVAKANTIE een drietal accommodaties worden voorgesteld waar u kunt overnachten. Met de bedoeling dat iedereen zelf een vakantie kan boeken
. Natuurlijk is het ook mogelijk om één dag een bezoek te brengen aan deze mooie omgeving.

Waarom wandeljegezond.nl?

In 2018 is mijn volgende levensfase aangebroken en ga ik mijn passie achterna. Bijvoorbeeld door veel te wandelen in de mooie natuur (waar dan ook) en bovendien regelmatig op (wandel)vakantie te gaan. Wandelen betekent intens genieten van de natuur. Doordat de voeten continu contact hebben met de aarde heeft u alle tijd om alles op te nemen. Daarnaast is het mogelijk om in alle rust de beslommeringen van alledag de vrije loop te laten. Dus wandelen is tweeledig gezond fysiek en mentaal. 

Ik wens u heel veel wandelplezier.
Marijke

Over mij

Wie ben ik?

Mijn geboortedorpje is Beek bij Nijmegen waar ik mijn jeugd heb doorgebracht en fietsend en wandelend de omgeving afstruinde. Ik ben trots op het mooie dorpje liggend tussen de “oudste stad van Nederland” en Duitsland. Mijn enthousiasme over de schitterende omgeving vol natuur en cultuur in en rondom de “Heerlijkheid Beek” wil ik hiermee aan u overbrengen. Daarom is met heel veel zorg de gratis WANDELROUTES rondom Beek samengesteld.
Het is de moeite waard om langer dan één dag in de omgeving van Beek bij Nijmegen te verblijven. Vandaar dat bij de site WANDELVAKANTIE een drietal accommodaties worden voorgesteld waar u kunt overnachten. Met de bedoeling dat iedereen zelf een vakantie kan boeken
. Natuurlijk is het ook mogelijk om één dag een bezoek te brengen aan deze mooie omgeving.

Waarom Wandeljegezond.nl?

In 2018 is mijn volgende levensfase aangebroken en ga ik mijn passie achterna. Bijvoorbeeld door veel te wandelen in de mooie natuur (waar dan ook) en bovendien regelmatig op (wandel)vakantie te gaan. Wandelen betekent intens genieten van de natuur. Doordat de voeten continu contact hebben met de aarde heeft u alle tijd om alles op te nemen. Daarnaast is het mogelijk om in alle rust de beslommeringen van alledag de vrije loop te laten. Dus wandelen is tweeledig gezond fysiek en mentaal. 

Ik wens u heel veel wandelplezier.
Marijke

Wandel je Gezond Over mij