Contact

Regelmatig controleer ik de Wandelroutes van Wandel je Gezond op juistheid. Opmerkingen over de wandeling(en) kunt u aangeven in onderstaand contactformulier. Zoals fouten in GPS bestand of de routebeschrijving. Evenals suggesties voor nieuwe routes en Wandelvakanties zijn welkom.

Dit formulier is beveiligd door middel van encryptie.

Disclaimer: Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Ook kan ik niet garanderen dat de aangeboden routes foutloos werken. Vervolgens ben ik niet aansprakelijk voor schade ontstaan door onjuiste of onvolledige informatie. Evenals schade ontstaan tijdens de wandeling. Dit geldt ook voor alle aangeboden digitale bestanden. Daarnaast aanvaard ik geen verantwoordelijkheid over de inhoud van gelinkte websites. Omdat deze externe websites niet door mij worden onderhouden.

Algemene informatie

In het contactformulier kunt u opmerkingen over de Wandelroutes van Wandel je Gezond plaatsen. Natuurlijk zijn suggesties over andere mooie wandelgebieden welkom. De wandelroutes worden jaarlijks een paar keer gecontroleerd. Indien u toch nog onregelmatigheden of onduidelijkheden in de route tegenkomt hoor ik dit graag. Daarnaast hoor ik ook graag als u de route heeft gelopen wat u ervan vindt.  

Als u het formulier invult graag aangeven om welke wandelroute het gaat. Dit doet u door het cijfer aan te vinken. De combinatie van cijfer en wandelroute staat op deze pagina vermeld. Hierdoor weet ik om welke route het gaat en kan ik het corrigeren. Op elke pagina van de wandelroute staat wanneer de route is gecontroleerd (rechts onderin de koptekst).

Het hele jaar door kunt u de wandelingen plannen. Het zijn geen georganiseerde routes, tenzij daar behoefte aan is. Door middel van dit contactformulier kunt u dit kenbaar maken. Tegen een kleine vergoeding wandel ik met u mee. 

Ik wens u heel veel wandelplezier in de “Heerlijkheid Beek”.
MARIJKE